Kelový prívarok už dávno nepatrí iba do kuchýň starých mám.Foto: SITA
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
S Culinariom pripravíte nielen dobré jedlo, ale jeden zo skúsených someliérov vám tiež poradí, čím lahôdku zapiť.Foto: SITA
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Šéfkuchár reštaurácie Camouflage Restaurant Martin Korbelič vám predvedie ako pripraviť napríklad studenú španielsku polievku gaspačo.Foto: SITA
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Umenie Tomáša Opletala, šéfkuchára Flowers restaurant and wine bar ocenili aj Arnold Schwarzeneger, Alberto Tomba, Karel Gott, či Anthony Hopkins.Foto: SITA
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Reláciu pre vás pripravujeme aj v priestoroch Erdödyho paláca.Foto: SITA
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Šéfkuchár reštaurácie Elesko Restaurant Marek Petrán pripravuje najradšej dezerty.Foto: SITA
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pripravovať budeme aj tradičné slovenské recepty.Foto: SITA
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Recepty v novej internetovej relácii Culinarium bude pripravovať aj šéfkuchár reštaurácie Camouflage Restaurant Martin Korbelič.Foto: SITA
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kelový prívarok už dávno nepatrí iba do kuchýň starých mám.Foto: SITA
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať