Nahnevaná Mojsejová vynadala Ghannamovej na YouTube

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nora Mojsejová chce do parlamentu
Zakladateľka a jednotka na kandidátke, Nora Mojsejová na TB novovzniknutej strany Strana slobodného slova Nory Mojsejovej, na ktorej predstavitelia strany predstavili kandidátov do volieb 2012. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 25. januára (WEBNOVINY) – Nora Mojsejová, predsedníčka Strany Slobodné slovo Nory Mojsejovej, v stredu večer reagovala na svoje účinkovanie v diskusnej relácií televízie TA3 s názvom Klub 3.

Podľa Mojsejovej celú reláciu moderátorka Anna Ghannamová „potopila do tmy“.

„Mali včera (pozn. redaktora 23. januára 2012) päťnásobnú sledovanosť, ako majú obvykle a to len preto, že tam mali mňa,“ argumentovala kontroverzná podnikateľka, ktorá sa uchádza o hlasy voličov v nadchádzajúcich parlamentných voľbách.

Jednoducho chcela urobiť zo mňa totálnu p..u, ale urobila ju zo seba,“ hnevá sa Mojsejová na moderátorku. Podľa nej bolo cieľom Ghannamovej nádejnú budúcu političku strápniť a zosmiešniť, pričom predsedníčka Strany Slobodné slovo Nory Mojsejovej podľa vlastných slov dostala „tisíc mailov, kde sa ľudia chytajú za hlavy, čo to tá tam trepala“. Konfliktnou témou boli najmä sociálne dávky, príspevky pre rodičov a majetok Nory Mojsejovej.

Mojsejovú rozhnevala aj otázka Ghannamovej, prečo išla do politiky, a či motívom nebolo najmä získanie poslaneckej imunity, keďže je obvinená z dvoch závažných trestných činov. Kontroverzná politika odpovedala, že jej motiváciou bolo, aby sa ľudom na Slovensku zlepšil život.

https://www.youtube.com/watch?v=m1vZs1Oekdk

Rožky za 60 centov

Predsedníčka Strany Slobodné slovo Nory Mojsejovej zaútočila aj na jej politického súpera, občianskeho aktivistu Jána Budaja. Podľa nej by si mal zmeniť názov strany zo Zmena zdola na „Zmena zhora,“ lebo ju kritizoval za návrh zníženia nepriamych daní.
Mojsejova
Foto: SITA/Jozef Jakubčo

Mojsejová vo videoprehlásení obhajuje aj fakt, že má osem barmanov na kandidátke do volieb: „A čo, že sú tam?“, pýta sa bývala hviezda reality šou a pokračovala: „Títo barmani, ktorí sú tam, sú vzdelaní, majú vysoké školy.“ Mojsejová sa pochválila aj príhodou, keď prišla do „jedného nemenovaného hotela do Bratislavy“, tak sa s ňou všetci barmani fotili.

Svoju videoodpoveď zakončila Nora Mojsejová tradične vulgárnymi urážkami: „Rožky za 60 centov nech si ona (pozn. redaktora: moderátorka relácie Klub 3 Anna Ghannamová) strčí jeden medzi nohy a druhý nech dá tomu sfetovanému b………i z Nitry do r..i.“

Reláciu Klub 3 si včera na TA3 pozrelo viac ako 470 000 divákov. V kategórii 12+ dosiahla relácia podiel na trhu 7,9 %, čo ju včera umiestnilo ako najlepšiu politicko-diskusnú reláciu večera, uviedla televízia TA3.

Hosťami včerajšej relácie Klub 3 boli lídri mimoparlamentných strán Nora Mojsejová (Strana slobodné slovo), Anna Belousovová (Národ a spravodlivosť – naša strana), Ján Budaj (Zmena zdola, Demokratická únia Slovenska) a Igor Matovič (OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti).

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Anna BelousovováIgor MatovičJán BudajNora Mojsejová