Botanickú ulicu v Bratislave čiastočne uzavrú

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Oprava cesta robotnik cestar
Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 3. júla (WEBNOVINY) – Časť Botanickej ulice v Bratislave bude od piatka 4. júla do štvrtka 10. júla uzavretá. Obmedzenie sa týka jazdného pásu v smere do Karlovej Vsi a Devína, čiastočne uzavretý bude 500-metrový úsek od priecestia cez električkovú trať pri internáte Družba po križovatku Riviéra.

Vjazd do Líščieho údolia a na parkovisko Vodohospodárskej výstavby, š.p. však musí ostať otvorený, v prevádzke ostane i chodník. Cesta smerom do mesta bude prejazdná obojsmerne. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa bratislavského magistrátu Daniela Rodinová.

Dôvodom čiastočnej uzávierky sú práce na cestnom premostení v rámci rekonštrukcie kanalizačného zberača AVIII – SO 03 a križovanie zberača A VII s mestskou komunikáciou a električkovou koľajovou traťou Botanická ulica.

Cestu na Botanickej ulici budú uzatvárať v dvoch etapách. V júli, keď budú robiť cestné premostenie a nájazdy, a potom v auguste. Ďalší mesiac bude cesta uzavretá od 21. augusta do 31. augusta, demontovať tu vtedy budú cestné premostenie a nájazdy, cesta už potom bude uvedená do pôvodného stavu.

„Žiadateľ – Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s. – je povinný vykonať všetky opatrenia na skrátenie termínu uzávierky, začať s prácami bezprostredne po uzatvorení komunikácie a vyznačiť uzávierku dopravným značením a dopravnými zariadeniami. Mesto žiada vodičov o pozornosť pri prechádzaní týmto úsekom,“ dodala Rodinová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať