Vodiči pozor, práce cestárov obmedzia v Bratislave dopravu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Oprava cesta robotnik cestar
Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 8. augusta (WEBNOVINY) – Vodiči v hlavnom meste by sa mali pripraviť na dopravné obmedzenia v Ružinove a Petržalke.

V Ružinove obmedzia dopravu pre opravy ciest, uzávierky v Petržalke súvisia s projektom nosného dopravného systému mestskej hromadnej dopravy, informuje Martina Halušková z bratislavského magistrátu.

Práce cestárov obmedzia dopravu

V bratislavskom Ružinove na ceste II. triedy na Tomášikovej uzavrú 145-metrový úsek v pravom jazdnom pruhu a 126-metrový úsek v ľavom jazdnom pruhu pred križovatkou s Vajnorskou.

Dopravné obmedzenia na Tomášikovej budú trvať od piatka 8. augusta od 9:00 do pondelka 11. augusta do 6:00. Uzávierka bude aj na Svätoplukovej ulici pri vjazde z križovatky Mlynské nivy, a to na 175-metrovom úseku v pravom jazdnom pruhu od križovatky s Páričkovou smerom na Záhradnícku, uzavrú aj odbočovací pruh Mlynské nivy – Svätoplukova.

Presunú aj zastávku MHD

Obmedzenia potrvajú od piatka 8. augusta od 18:00 do pondelka 11. augusta do 4:00. Zastávku MHD Páričkova dočasne presunú.

Hlavné mesto zároveň upozorňuje na úplné uzávierky dvoch miestnych komunikácií II. triedy v Petržalke, konkrétne Jantárovej ulice v úseku od križovatky s Krasovského po križovatku s Bosákovou, uzavrú aj cestu na Černyševského v okolí nadjazdu pri budove Tatra banky.

Cestu na Jantárovej úplne uzavrú v sobotu 9. augusta od 2:30 do 7:00 a cestu na Černyševského od soboty 16. augusta do nedele 17. augusta. Autobusy nebudú zastavovať na zastávke MHD Muchovo námestie.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia