Recept na obnovenie kostí, šliach a kĺbov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Recept na obnovenie kostí, šliach a kĺbov
Už žiadne drahé a neúčinné lieky.

BRATISLAVA 28. decembra (WEBNOVINY) – Boľavý chrbát je podľa lekárskych odborníkov často spôsobený nesprávnym držaním tela. V tomto článku nájdete recept, ktorý vám môže pomôcť a uľaví od bolesti, ba dokonca posilní vaše kosti. Nemusíte kupovať drahé lieky, v pohodlí domova si pripravíte jednoduchý liek.

Ak máte problémy s bolesťou kĺbov, chrbta, nôh alebo krku, tento úžasný prírodný prostriedok je tým pravým riešením pre vás.

Budete potrebovať:

150 g želatíny

¼ šálky studenej vody

Zmiešajte želatínu so studenou vodou a udržiavajte zmes v chladničke. Nechajte ju tam po dobu 10 hodín. Druhý deň sa želatína zmení na želé. Konzumujte túto zmes v dopoludňajších hodinách s niektorým džúsom, mliekom alebo jogurtom. Zažijete výrazné zlepšenie do 7 dní. Liečba by mala trvať po dobu jedného mesiaca a potom 6 mesiacov pauzu. Opakujte po 6 mesiacoch v prípade potreby.

Želatína má schopnosť zrýchliť náš metabolizmus, dodať pružnosť a posilniť naše šľachy a väzy. Tiež sa tým zlepší naša pleť, chráni pred osteoartrózou, zlepšuje pamäť a mentálne schopnosti, posilňuje vlasy, srdce a kĺby. Bolesť zmizne do 7 dní.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie WBN