Zmŕtvychvstanie. Na smrť opitý muž v márnici nakoniec ožil.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zmŕtvychvstanie. Na smrť opitý muž v márnici nakoniec ožil.
S alkoholom to netreba preháňať.

RUSKO 1. januára (WEBNOVINY) – To, že s alkoholom to netreba preháňať, by sme nemali podceňovať. Lebo by sme mohli skončiť ako tento chlapík, ktorý sa doslova druhý krát narodil. Známa ruská vodka ho pripravila o život, keď v tom nečakane nabral druhý dych.

Chlapík v Rusku sa prebudil v márnici po tom, čo bol vyhlásený za mŕtveho. S priateľmi popíjal vodku, keď naraz omdlel. Jeho priatelia zavolali sanitku a zdravotnícky personál už na mieste iba vyhlásil muža za mŕtveho. Muž v márnici sa nečakane prebudil a nechápal, kde je. Bola tam veľká tma a zima. Okrem toho bol jeho mozog hmlistý kvôli vplyvu alkoholu. V tme cítil iba niečie úplne chladné končatiny a v strachu sa ponáhľal k dverám. Ale boli zamknuté.

Začal kričať o pomoc a búchal na dvere. Na jeho volanie upozornila stáž márnice, ktorá ohlásila situáciu. Polícia otvorila dvere a „vzkriesili“ muža, ktorý v panike bežal von z miestnosti. Polícia ho vypočula a pustila ho. Osoba, ktorá otvorila dvere, bola tak šokovaná, že tiež omdlela. Nakoniec sa z pripravovanej pohrebnej hostiny stala oslava „zmŕtvychvstania“.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN