Aká je pravda o pití čistej vody ráno na lačný žalúdok?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Aká je pravda o pití čistej vody ráno na lačný žalúdok?
Určite to má niečo do seba. Foto: pinterest.com

BRATISLAVA 11. januára (WEBNOVINY) – Patríte tiež medzi tých, ktorí si každé ráno doprajú pohár čistej vody na lačný žalúdok? Tak robíte správne, pretože to má pre náš organizmus zdravotný prínos a pozitívne efekty. Mnohí odborníci odporúčajú pitnú vodu na lačno každé ráno.

Pitie čistej vody prispieva k tvorbe krvných a svalových buniek a udržuje telesnú hmotnosť. Čistí črevá, ktoré dokážu znížiť pravdepodobnosť vzniku ochorenia. To tiež robí vzhľad kože mladším a to tým, že odstráni toxíny z krvi a umožňuje, aby žalúdok absorboval živiny z potravín, ktoré majú.

Najdôležitejšia vec na zapamätanie o tejto metóde je, že raňajky idú až po nej. Odporúčaná dávka je štyri poháre, ale môžete začať s jedným a potom postupne zvyšujte dávku.

Aká je presná a správna postupnosť?

Potom, čo sa prebudíte, vypite pohár čistej vody ihneď. Následne počkajte aspoň 45 minút pred raňajkami. Až budete hotoví s vašimi raňajkami, nejedzte nič, ani desiatu po dobu dvoch hodín.

Pracuje na konkrétne choroby

Odborníci hovoria, že táto metóda trvá odlišne pre rôzne choroby. Napríklad trvá 30 dní vyliečiť diabetes, 10 dní na žalúdočné problémy, 30 dní na vysoký krvný tlak a 10 dní v prípade zápchy. Žiadne vedľajšie účinky nie sú možné s touto metódou, s výnimkou častého močenia – čo je malá cena, ktorú zaplatíte k tým prínosom, čo má. Samozrejme, že ďalšia fyzická aktivita sa odporúča aj v tomto prípade. Nezabudnite zostať zdravý a hydratovaný, to je kľúč k dosiahnutiu vnútorného pokoja a krásy.

Aká je pravda o pití čistej vody ráno na lačný žalúdok?
Foto: pinterest.com
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN