Pozri sa, čo žena vykúzlila zo starých tenisových rakiet

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pozri sa, čo žena vykúzlila zo starých tenisových rakiet
Nuž, všetko sa dá, keď sa chce. Foto: littlethings.com

BRATISLAVA 12. januára (WEBNOVINY) – Mali by ste vedieť, že výšivka už nie je považovaná za nejakú nudnú umeleckú formu zábavy. Koniec koncov, možnosti sú naozaj rovnako nekonečné, ako umenie vykonané s ceruzkou a papierom. Pozrite sa, ako poňala výšivku táto žena.

Umelci na celom svete skúmajú toto starobylé umenie. Videli sme výšivky, ktoré vyzerajú ako olejomaľby, výšivky, ktoré boli „rozliate“ na textíliách a rôzne iné diela. Ale toto jedinečné vyšívanie Danielle Clough vás dostane. Výšivku dokázala preniesť aj do starých tenisových rakiet.

Táto žena pochádza z Južnej Afriky a vytvára žiarivo farebné kresby pomocou vyšívacej nite. To by nebolo nič nezvyčajné, keby ale… Danielle narazila na historické tenisové rakety a dostala nápad. Keď si uvedomila, že väzba z rakiet bola len väčšia verzia tkanín, napadlo ju, že by mohli slúžiť ako základ pre nejaké vyšívané kresby.

Použila viac silnejšej priadze ako je niť. Mriežkový vzor robil raketám zaujímavé pozadie. Danielle používa prekrývajúce vrstvy jasných farieb tak, že jej výšivky vyzerajú ako obrazy. Vyšila na rakety krásne farebné kvety, ktoré naozaj stoja za povšimnutie. Pozrite si jej nádherné diela.

Obrazom: Pozri sa, čo žena vykúzlila zo starých tenisových rakiet
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN