Video: Zdravotné výhody soľných lámp

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Video: Zdravotné výhody soľných lámp
Aj soľné lampy môžu byť prospešné pre naše zdravie. Foto: youtube.com/printscreen

BRATISLAVA 18. januára (WEBNOVINY) – Určite ste už počuli o soľných lampách. Dajú sa ľahko zohnať v obchodoch. Vedeli ste, aké pozitívne účinky môžu mať na naše zdravie? V čom všetkom nám môžu pomôcť? Prečítajte si, prečo by ste si ju mali zaobstarať aj vy.

Lampy vyrobené zo soli môžu robiť zázraky s naším zdravím, vďaka svojmu prirodzenému čisteniu vzduchu. Soľné lampy vytvárajú a vydávajú záporné ióny- ióny kyslíka, ktoré majú osobitný elektrón s nimi spojený. Nachádzajú sa v prírode v blízkosti riek, vodopádov a iných orgánov čerstvej tečúcej vody. Keď sa ľudia cítia šťastnejší, jasnejší a sviežejší okolo týchto vodných zdrojov, to je všeobecne pripisované záporným iónom. Premýšľajte o tom a predstavte si čerstvý vzduch, ktorý prichádza po búrke. Je tak dobrý, pretože obsahuje obrovské množstvo záporných iónov.

Video: Zdravotné výhody soľných lámp
Foto: pinterest.com

Ďalší účinok je, že negatívne ióny sa môžu viazať spolu s kladnými iónmi a tým neutralizovať. Pozitívne ióny nemajú pozitívny vplyv na naše telo. Oni zapríčiňujú, že televízory, mikrovlnné rúry a ďalšie elektronické zariadenia sú pre nás škodlivé. Na niektorých ľudí to vplýva viac a preto môže dôjsť k bolestiam hlavy, stresu, alergiám a problémom so spánkom. Umiestnenie soľné lampy vo svojej domácnosti a značne znížite prítomnosť kladných iónov vo vzduchu. Tak znížia škodlivé účinky elektroniky, ktoré sú často prehliadané. Lampy sú jednoduchý spôsob, ako si vyčistiť prostredie a vzduch, ktorý dýchame.

Prínosy soľných lámp pre naše zdravie:

Kožné problémy

Bolesti hlavy, migrény

Stres a rôzne poruchy

Nespavosť

Alergia a problémy vedľajších nosových dutín

Artritída a reumatizmus

Problémy dýchacích ciest a astma

Prechladnutie

Zvýšená cirkulácia

Všetko, čo musíte urobiť, je zapnúť svetlo. Ak chcete skutočne využiť liečivú silu soľných lámp, mali by byť umiestnené v celom dome, či byte a najmä v blízkosti elektronických zariadení. Ale je dokázané, že už jedna lampa má pozitívny účinok na naše zdravie. Takže neváhajte a zaobstarajte si tiež také do svojej domácnosti.

Video: Zdravotné výhody soľných lámp
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN