Recept na krásne biele zuby od tibetských mníchov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Recept na krásne biele zuby od tibetských mníchov
Prečo to nevyskúšať? Foto: mrhealthylife.com

BRATISLAVA 20. januára (WEBNOVINY) – Je to známy fakt, že tibetskí mnísi sú veľmi zdraví a vyzerajú mladistvo aj vo vyššom veku. Platí to rovnako pre zuby, aj keď nemajú prístup k riadnej zubnej starostlivosti a hygiene vo vysokých horských oblastiach. Čo je ich tajomstvo? Praktizujú prastarú metódu pre starostlivosť o chrup, ktorá vyžaduje iba 2 zložky.

Ich recept a spôsob je veľmi jednoduchý a ľahký. Prírodná zubná pasta, ktorú používajú sa pripraví iba pomocou dvoch zložiek a má rýchlejšie použitie.

Príprava:

Potrebujete ružovú himalájsku soľ, pol pohára vody a kefku na zuby. Dajte variť vodu a potom ju nechajte vychladnúť. Pridajte pol lyžice ružovej himalájskej soli. Miešajte, kým sa soľ nerozpustí a len odstráňte penu, ktorú ste vytvorili na povrchu z miešania.

Ako používať túto zmes?

Vezmite si zubnú kefku, naneste trochu zmesi a čistite si zuby ako obvykle. Potom, čo skončíte, opláchnite vaše zuby zvyšnou vodou.

Čistenie zubov s touto prírodnou zubnou pastou každé ráno, večer a po každom jedle má úžasné výsledky. Môžete sa cítiť mierne nepohodlne po prvom použití, pretože osolená voda môže spôsobiť citlivosť zubov na sladkokyslé alebo horúce, či studené variácie, ale nebojte sa. Tento efekt je iba dočasný.

Najlepšia vec o tejto prírodnej zubnej paste je to, že má antibakteriálne a protiplesňové účinky a tak zničí všetky baktérie v ústach. Hneď po niekoľkých málo aplikáciách si všimnete vašu zubnú sklovinu, ktorá bude stále silnejšia a stmelí praskliny a hrbole na povrchu. Táto pasta spôsobuje tiež, aby vaše zuby boli perlovo biele a ďasná silné a ružové.

Recept na krásne biele zuby od tibetských mníchov
Foto: pinterest.com
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN