Žena sa počas sexu udusila uhorkou, mužovi hrozí väzenie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Uhorka
Foto: ilustračné, Thinkstock

BRATISLAVA 25. februára (WebNoviny.sk) – Istému Oliverovi D. z nemeckého Mannheimu hrozí päťročný trest odňatia slobody za to, že sa jeho milenka udusila uhorkou, ktorú pár použil ako sexuálnu hračku. K tragickému incidentu došlo ešte v júli 2014, keď si 46-ročný muž pozval k sebe domov svoju milenku, zatiaľ čo jeho manželka a dcéra boli vonku.

Muž na súde uviedol, že s milenkou najprv vypili štyri fľaše vína a tiež väčšie množstvo šnapsu a následne šli do spálne. „Často sme počas sexu používali umelé penisy ako aj mrkvy a cukety. V ten deň však moja milenka nemala so sebou žiadne sexuálne hračky, a tak som z kuchyne zobral polovicu šalátovej uhorky. Tú sme potom použili ako sexuálnu hračku a následne som jej ju strčil do úst. Potom som si však všimol, že z kuchyne ide dym.

Zabudol som totiž, že som nechal variť kus mäsa pre psa a to začalo horieť. Utekal som preto do kuchyne, nakŕmil psa a potom si dal na balkóne cigaretu,“ uviedol muž s tým, že keď sa vrátil do spálne, našiel svoju milenku v bezvedomí na podlahe, pričom uhorku mala stále v ústach. „Snažil som sa jej kúsky uhorky vybrať z hrdla, bola však taká kašovitá, že sa mi ich nepodarilo odstrániť všetky,“ dodal. Žena následne upadla do kómy a nakoniec v nemocnici zomrela. Muža obvinili z neúmyselného zabitia, súd by mal vyniesť verdikt v piatok.

Informácie pochádzajú z webstránky www.independent.co.uk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie WBN