Žena si namáčala ruky do jablčného octu. A tu je výsledok!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Žena si namáčala ruky do jablčného octu. A tu je výsledok!
Vedeli ste o tejto možnosti? Foto: pinterest.com

BRATISLAVA 1. apríla (WEBNOVINY) – Ak trpíte bolesťami v kĺboch, potom viete, že je to vážny problém, pretože bolesť ovplyvňuje celý náš život. Každý, kto trpí týmto typom bolesti tvrdí, že bežné lieky sú len dočasné riešenie. Bolesti kĺbov a jej príznaky možno znížiť len zmenou svojho jedálnička a životného štýlu.

Ana H. trpela silnými bolesťami kĺbov a rozhodla sa sama pomôcť pomocou prírodnej medicíny. Celý život pracovala ako pisárka a to viedlo k tejto chorobe. „Pár rokov som viedla boj proti bolesti v kĺboch ​​a rukách, po ktorej mi lekári diagnostikovali artritídu. Vzhľadom k tomu, že nie som človek, ktorý okamžite siaha po chémii, rozhodla som sa pre prirodzené riešenie a som rada, že som to urobila. Hovorila som to doktorovi a povedal to isté, že môžem skúsiť jablčný ocot, ale musím byť vytrvalá. Začala som ho používať a teraz po 2 mesiacoch môžem povedať, že sa to celkom lepší. Prvý mesiac som to robila trikrát týždenne a hneď dvakrát. Dala som ruky do jablčného octu pred spaním a cítila som úľavu od bolesti a brnenia v rukách, ktoré som mala. Použila som prírodný nápoj vyrobený z jablčného octu a vody s trochou medu. Chcem to odporučiť každému vyskúšať, pretože mne to pomohlo“, povedala Ana H.

Jablčný ocot je silný antioxidant, ktorý čistí telo od toxínov a je tiež skvelý proti bolesti kĺbov. Môže byť použitý niekoľkými spôsobmi, ktoré vám pomôžu zbaviť sa bolesti kĺbov:

Trením

Pripravte roztok z 1 lyžice olivového oleja a 2 lyžíc jablčného octu. Naneste zmes na bolestivé kĺby.

Nápoj

Pridajte 3 lyžice jablčného octu do 300 ml vody alebo nejakej ovocnej šťavy. Mali by ste ho konzumovať 3x denne pred jedlom.

Kúpeľ

Šálku jablčného octu zmiešajte so 6 šálkami vody a potom do zmesi namočte nohy alebo ruky. Môžete tiež použiť obklad na iných bolestivých oblastiach.

Bolesti kĺbov sú veľmi nepríjemné a to ovplyvňuje náš každodenný život a úlohy. Z tohto dôvodu, skúste tieto prírodné liečby na úspešnú úľavu od bolesti kĺbov.

Žena si namáčala ruky do jablčného octu. A tu je výsledok!
Foto: pinterest.com
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN