Novou Miss Slovensko sa stala Kristína Činčurová

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Miss Slovensko 2016

BRATISLAVA 29. apríla (WebNoviny.sk) – Víťazkou 21. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko sa stala súťažiaca s číslom jeden Kristína Činčurová. Osemnásťročná Lučenčanka si odniesla aj tituly Miss Gosh a Miss Príjemný hlas. Zároveň jej patrí titul Miss Press 2016.

Slávnostné finále súťaže sa konalo v piatok večer v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Za prvú vicemiss vyhlásili finalistku s číslom päť Michaelu Meňkyovú. Druhou vicemiss sa stala Lenka Tekeljaková zo Žiliny, ktorá si odniesla aj titul Eva Miss Sympatia. O držiteľke tejto ceny rozhodla verejnosť prostredníctvom esemeskového a online hlasovania, pričom výťažok zo zaslaných SMS poputuje tento rok v plnej výške na charitatívny projekt Srdce pre deti, ktorý spravuje Nadácia Pontis.

Nová Miss Slovensko získala postup na Miss World 2016, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, automobil a ďalšie ceny. Okrem toho sa zúčastní na exkluzívnom podujatí Slovak Fashion Night v New Yorku počas newyorského týždňa módy. Podobne ako po iné roky, postúpia na rôzne medzinárodné súťaže i prvá a druhá vicemiss 2016. Počas večera vyhlásili aj Miss Pierot, ktorou sa stala Erika Bugárová z Bojníc.

Ceremoniál naživo vysielala TV JOJ s hlavným moderátorom Michalom Sabom, zatiaľ čo pohľad do zákulisia sprostredkovala moderátorka Alexandra Pavlovič Hinková. Program večera obohatila módna prehliadka slovenských tvorcov, ale i niekoľko hudobných vystúpení. Na pódiu sa predstavili napríklad Celeste Buckingham, trio G-Strinx či speváčka Zuzana Smatanová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Celeste BuckinghamZuzana Smatanová