5 spôsobov, ako sa doma zbaviť cigaretového zápachu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
5 spôsobov, ako sa doma zbaviť cigaretového zápachu
Foto: pinterest.com

BRATISLAVA 30.mája (WEBNOVINY) – Fajčenie v interiéri zanecháva nepríjemný zápach, ktorý sa samozrejme dostane aj do našich odevov, závesov, či nábytku. S cieľom vyriešiť zápach alebo aspoň ho zmierniť, vyskúšajte niekoľko jednoduchých trikov, ktoré skutočne fungujú.

Takto sa môžete zbaviť cigaretového pachu:

Ocot alebo uhlie

Do niekoľkých misiek nalejte trochu octu alebo vložte do nej kúsky aktívneho uhlia a umiestnite ich do miestnosti, kde sa fajčí. Ak máte deti alebo domáce zvieratá, dajte misku na vyvýšené miesto. Drevené uhlie a ocot absorbujú a neutralizujú pachy.

Parfum na žiarovke

Nasprejujte trochu svojím obľúbeným parfumom studenú žiarovku. Ak je lampa zapnutá a zahreje sa, cez miestnosti sa bude šíriť príjemná vôňa, ktorá aspoň čiastočne zakryje dym a zápach z cigariet.

Prírodné vonné sáčky

Ak máte pocit, že vaše módne doplnky, či iné oblečenie absorbujú pach z cigariet, nechajte ich po dobu jednej hodiny voľne vyvetrať a potom ich dajte cez noc do plastového vrecka spolu s prírodným vonným sáčkom, napríklad Levanduľovým.

Jedlá sóda

Vo večerných hodinách pred spaním nasypte jedlú sódu na koberec, na kreslá a na okraje miestnosti, kde sa fajčí. Na druhý deň ráno všetko povysávajte.

Uterák a ocot

Po prvé, vyvetrajte miestnosť a potom uterák alebo inú látku namočte do octu a na minútu alebo dve robte ním vlny v miestnosti. Vôňa cigariet by mala úplne zmiznúť.

5 spôsobov, ako sa doma zbaviť cigaretového zápachu
Foto: pixabay.com
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN