Jediná zložka vám môže pomôcť s infekciou močových ciest.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jediná zložka vám môže pomôcť s infekciou močových ciest.
Vedeli ste o tom? Foto: pixabay.com

BRATISLAVA 26. septembra (WEBNOVINY) – Máte strach sa prebúdzať do mravčenia a pálenia, ktoré predchádzajú infekcii močových ciest? Je vaša bolesť tak zlá, že nemôžete ísť ani na toaletu? Infekcie močových ciest môžu výrazne ovplyvniť váš život a ak ich náhodou práve teraz máte alebo ste mali, viete, aké naozaj bolestivé môžu byť. Ak antibiotiká nepomôžu, infekcia sa môže premeniť na veľmi vážny problém a môže viesť k poškodeniu obličiek.

Prírodné prostriedky sú bezpečné pre použitie a sú tiež účinné proti tomuto zdravotnému stavu, čo je dôvod, prečo sa mnoho ľudí rozhodlo pre alternatívnu liečbu.

Petržlen

Má mnoho zdravotných výhod a bol používaný ako liek v rade ochorení, vrátane infekcie močových ciest. Petržlen pôsobí ako diuretikum, takže vyplavuje baktérie k úľave od nepohodlia. Zvyšuje hladiny sodíka. To má za následok celkové zvýšenie vylučovania moču na odstránenie baktérií.

Jediná zložka vám môže pomôcť s infekciou močových ciest.
Foto: pixabay.com

Recept na petržlenový čaj

4 šálky vody

4 lyžičky čerstvého nasekaného petržlenu

Príprava:

Nasekajte jemne petržlen (vrátane stoniek a koreňov, ak sú k dispozícii). Varte najmenej štyri šálky filtrovanej vody. Odstráňte vodu z tepla a namočte nasekaný ​​petržlen po dobu 20 minút a potom preceďte.

Mali by ste piť 4 šálky tohto čaju po dobu najmenej 7 dní (teplý alebo studený) k vyliečeniu infekcie močových ciest. Príznaky sa významne znížia už za 3 dni, ale musíte pokračovať v pití čaju po celých 7 dní.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN