Párik žije v tejto bielej dodávke, ktorú si sami prerobili

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Párik žije v tejto bielej dodávke, ktorú si sami prerobili
Foto: youtube.com

BRATISLAVA 8. decembra (WEBNOVINY) – Mladý pár sa rozhodol, že už nechce platiť vysoké nájomné každý mesiac a dostali naozaj bláznivý nápad. Míňali veľa peňazí na účty v domácnosti a tak im veľa nezostávalo. No chceli si užívať život a svoj nápad onedlho aj zrealizovali.

30-ročný Adam a 33-ročná Nikki strávili celý rok premenou starej dodávky po tom, čo začali byť pre nich náklady na prenájom príliš vysoké. Obaja sa vzdali svojej kancelárskej práce v prospech nového životného štýlu. Adam a Nikki kúpili extra veľký biely Ford Transit Luton na eBay za 4500 dolárov. Kým žili s rodičmi ušetrili ďalších 6500 dolárov na premenu dodávky na plne funkčný byt.

Robili všetko úplne sami a nemali pritom žiadne stavebné skúsenosti. V skutočnosti to bolo dokonca prvýkrát čo Nikki držala v rukách vŕtačku. Proste sa naučili, čo potrebovali, sledovali inštruktážne videá na YouTube a zisťovali si všetky potrebné informácie. Teraz má vozidlo všetko, čo potrebuje, vrátane kuchynskej časti, WC, sprchovacieho kútu, okien, spálne, izolácie a dokonca aj verandu. Adam a Nikki teraz hodlajú stráviť aspoň celý rok cestovaním po celej Európe a rozhodli sa, že sa už nikdy nevrátia do „normálneho“ života.

Video: Párik žije v tejto bielej dodávke, ktorú si sami prerobili
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie WBN