Zaľúbený mladík vyrobil priateľke prsteň z meteoritu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Zaľúbený mladík vyrobil priateľke prsteň z meteoritu
Foto: imgur.com

BRATISLAVA 9. decembra (WEBNOVINY) – Tento mladík poňal zásnuby naozaj originálne. Ani nie tak spôsobom, akým priateľku požiadal o ruku, ale tým, aký prsteň jej daroval. Pretože takýto ste určite ešte nikdy nevideli. Vymyslel to šikovne, keďže dosť peňazí ušetril a taktiež originalita prsteňa sa nedá uprieť, čo poviete?

Na pôsobivých fotografiách môžete vidieť, ako vyrobil dokonalý prsteň s použitím iba svojich vlastných schopností a kusu nebeského kovu, meteoritu. Zdokumentoval celý proces výroby a upútal svojim dielom tisícky ľudí po celom svete. Kus meteoritu kúpil na internete za zhruba 140 dolárov, takže sa dá povedať, že na zásnubnom prsteni dobre ušetril.

Použil vrták a vytvoril otvor rovno cez stred meteoritu, nešťastnou náhodou bol ale trochu príliš blízko k okraju. Akonáhle vyrezal dostatočný kruh, pomaly ho zahladzoval do prsteňa. Onedlho mal krásny prsteň zo surového kovu na svojom malíčku. Celý proces mu trval asi dva mesiace a povedal, že najviac mu dalo zabrať brúsenie a tvarovanie prsteňa. Budúcu nevestu prsteň naozaj ohromil a nevadil jej, že bol bez kamienka navrchu, pretože také ani nepreferuje. Obaja tvrdia, že aj tak je najhlavnejšie to, že sa veľmi ľúbia.

Obrazom: Zaľúbený mladík vyrobil priateľke prsteň z meteoritu
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie WBN