Slováci skončili v prieskume veľkosti penisov v prvej päťke

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: www.targetmap.com

Zatiaľ čo štatistické úrady majú plné ruky práce s dôležitými výskumami v súvislosti s ekonomikou, zamestnanosťou, či so sčítaním obyvateľstva, internetový portál TargetMap si na mušku zobral otázky a dilemy, ktoré ľudstvo trápia už od nepamäti. Uplynulý týždeň zverejnil mapu priemernej veľkosti penisov vo svete a podľa nej sa Slováci nemajú za čo hanbiť – s priemernou dĺžkou 15,21 cm skončili v rámci Európy na piatom mieste. O pár milimetrov ich predbehli len Taliani (15,74 cm), Česi (15,89 cm), Francúzi (16,01 cm) a absolútni európski „víťazi“ z raja halászlí i gulášu – Maďari, u ktorých sa priemerná dĺžka penisov vyšplhala na 16,51 cm.

Za celosvetovým prvenstvom sa však treba vybrať do slnečnej Afriky – s dĺžkou 17,93 cm si pomyselnú sošku banánového tvaru odnieslo Kongo. Dĺžka ich „pýchy“ predčila aj Ekvádor (17,77 cm), Ghanu (17,31 cm), Kolumbiu i Venezuelu (zhodne 17,03 cm) či Kamerun (16,67 cm). Práve na africkej mape sa však nachádza množstvo neprebádaných miest a chýbajúce prieskumy z Kene, Nigeru, či Tanzánie, ktoré by mali šancu premiešať poradie, žiaľ nie sú dostupné.

Bez názvu
Foto: www.targetmap.com

Ak si niekto potrebuje zvýšiť sebavedomie, mal by si urobiť výlet do Ázie. Najhoršie vo výskumoch totiž obstáli Kórejčania (v Južnej aj Severnej Kórei zhodne 9,66 cm), o niekoľko milimetrov lepšie sú na tom Kambodžania (10,04 cm), Thajčania (10,16 cm) a Indovia (10,24 cm). Pracovitým Číňanom namerali 10,89 cm a s katastrofou sa vyrovnávajúcim Japoncom 10,92 cm.

Kompletné údaje si môžete pozrieť na interaktívnej mape. Netreba však zabúdať, že dĺžka nie je všetko. Ku kvalite sa často pridávajú aj iné proporcie – záleží len od vkusu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia