Jacksonovci sa pobili, chceli vziať z domu deti Kráľa popu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jackson
Súrodenci Michaela Jacksona s jeho deťmi Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 24. júla (WEBNOVINY) – V pondelok sa v dome matky Michaela Jacksona strhla bitka, do ktorej boli zapletení členovia rodiny zosnulého legendárneho speváka.

K incidentu bola privolaná aj losangeleská polícia. Ako informovali Los Angeles Times, hovorca úradu šerifa potvrdil, že došlo aj k fyzickému násiliu, no nikto nebol zatknutý. Ako uviedol, pobili sa aj členovia klanu Jacksonovcov, no nešpecifikoval, ktorí.

Webová stránka Celebuzz.com získala informácie, podľa ktorých sa traja súrodenci zosnulého speváka Janet, Jermaine a Randy snažili z domu vziať deti Kráľa popu – 15-ročného Princea Michaela, 14-ročnú Paris a desaťročného Blanketa.

Starú mamu detí vyhlásili za nezvestnú

Jackson
Foto: SITA/AP

Členovia ochranky ich matky Katherine sa im v tom snažili zabrániť a privolali na pomoc políciu. Zatiaľ nie je jasné, kde napokon deti skončili. Polícia celú záležitosť vyšetruje.

Osemdesiatdvaročná stará mama detí v súčasnosti nie je vo svojom dome. Cez víkend ju vyhlásili za nezvestnú, no o niekoľko hodín sa polícii sama ozvala z Arizony. Vraj je v poriadku a trávi čas so svojou dcérou Rebbie. Nezvestnú osobu nahlásil synovec Trent, čo potvrdila aj vnučka Paris.

Áno, moja stará mama je nezvestná. Nehovorila som s ňou týždeň a chcem ju mať doma,“ napísala dcéra Kráľa popu na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

Jacksonovci obvinili správcov majetku z podvodu

Zosnulý kráľ popu Michael Jackson
Foto: SITA/AP

Polícia sa teraz snaží zistiť, prečo o Katherine doma nič nevedeli ani vnúčatá, o ktoré sa má podľa rozhodnutia súdu z roku 2009 starať.

Jeden z jej synov Jermaine označil vyhlásenie matky za nezvestnú za „nonsens„. Podľa jeho slov jej lekári nariadili odpočívať, čo aj robila – mimo dosahu telefónov alebo počítačov.

Dráma okolo nezvestnej a nájdenej Katherine prišla len niekoľko dní po tom, ako pätica súrodencov – Janet, Rebbie, Tito, Randy a Jermaine – obvinili správcov majetku ich slávneho brata, že sfalšovali závet.

Jacksonovci žiadajú Johna Brancu a Johna McClaina, aby odstúpili z funkcie správcov majetku a problém budú riešiť aj oficiálnou cestou.

Do celej veci zakomponovali aj ich matku, keď tvrdili, že je z ich konania vystresovaná a utrpela aj mŕtvicu. Túto informáciu neskôr cez Twitter poprela Paris, podľa ktorej je jej stará mama v poriadku a nemá žiadne zdravotné ťažkosti.

Správcovia sa údajne obrátili na súd

Správcovia majetku zosnulého speváka Michaela Jacksona údajne chcú pre jeho deti nového opatrovníka a mali sa údajne obrátiť na súd.

Človek, ktorý podľa informácií portálu TMZ.com s podporou správcov majetku požiada o opatrovníctvo, v súdnych dokumentoch údajne tiež tvrdí, že Katherine z domu náročky odstránili jej deti.

To im totiž malo umožniť, aby odtiaľ mohli odviesť spevákových potomkov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Janet JacksonMichael Jackson