Hádka o deti Kráľa popu: Opatrovníkom chce byť ich bratranec

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jackson
O deti Michaela Jacksona sa strhla hádka v klane Jacksonovcov. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 25. júla (WEBNOVINY) – Bratranec detí zosnulého speváka Michaela Jacksona TJ Jackson podľa informácií portálu TMZ.com požiada súd o dočasnú opateru potomkov Kráľa popu.

Nového opatrovníka chcú aj správcovia spevákovho majetku v reakcii na odchod starej mamy detí Katherine Jackson zo svojho domu.

Práve ona sa má po smrti svojho slávneho syna starať o 15-ročného Princea Michaela, 14-ročnú Paris a desaťročného Blanketa až kým nedovŕšia 18 rokov.

Keďže však bez oznámenia zmizla a cez víkend ju dokonca na niekoľko hodín vyhlásili za nezvestnú, môže o túto úlohu prísť.

Jacksonovci obvinili správcov majetku

Jackson
Foto: SITA/AP

Zatiaľ nie je jasné, či bol 34-ročný TJ voľbou správcov majetku, alebo sa pre súdnu žiadosť rozhodol sám. Podľa informácií portálu TMZ.com s ním majú deti dobrý vzťah a súhlasia s tým, aby ich súd zveril do jeho opatery.

Klanom Jacksonovcov za ostatný týždeň otriaslo niekoľko udalostí. Rodinná dráma sa začala tým, že pätica súrodencov – Janet, Rebbie, Tito, Randy a Jermaine – obvinili správcov majetku ich slávneho brata, že sfalšovali závet.

Jacksonovci preto žiadajú Johna Brancu a Johna McClaina, aby odstúpili zo svojej funkcie a problém chcú riešiť aj oficiálnou cestou.

Odkedy náš milovaný brat Michael odišiel, zlyhali ste vo vašich povinnostiach správcov jeho majetku, ale to, v čom ste nezlyhali, bolo čerpanie výhod z trúchliacej matky, otca a trúchliacej rodiny. Náš brat nám pár mesiacov pred smrťou bez váhania povedal, že vami opovrhuje a nechce, aby ktokoľvek z vás mal niečo spoločné s jeho životom alebo majetkom,“ napísali v liste adresovanom správcom.

Stratila sa stará mama

Jackson
Foto: SITA/AP

Tito Jackson, ktorého synom je práve TJ, sa však najnovšie od listu dištancuje. Osemdesiatdvaročná stará mama Jacksonových detí zmizla len o niekoľko dní neskôr. Cez víkend ju vyhlásili za nezvestnú, no o niekoľko hodín sa polícii sama ozvala z Arizony. Vraj je v poriadku a trávi čas so svojou dcérou Rebbie.

V pondelok nasledoval ďalší incident – v dome matky Michaela Jacksona sa strhla bitka, keď traja súrodenci zosnulého speváka chceli zobrať jeho deti preč. K celej záležitosti sa na Twitteri vyjadrila aj Paris Jackson, ktorá tvrdí, že niečo nie je v poriadku.

Jej stará mama by ich podľa nej nikdy bez upozornenia neopustila. Ona i jej súrodenci sú vraj presvedčení, že Katherine z domu odstránili jej deti, aby ich odtiaľ mohli odviesť. Informácie pochádzajú z agentúry Reuters, webstránky www.tmz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Katherine JacksonMichael JacksonParis Jackson