Spevák Robbie Williams túži po ďalšom bábätku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Robbie Williams
Foto: facebook.com

BRATISLAVA 2. marca (WEBNOVINY) – Britský spevák Robbie Williams a jeho manželka Ayda Field by chceli mať čo najskôr ďalšie bábätko.

Ako 39-ročný otec päťmesačnej Theodory Rose uviedol v talkšou Alan Carr: Chatty Man, chceli by mať veľkú rodinu, lebo deti obaja milujú.

„Moje malé dievčatko, malá Teddy, je skvelé. Urobíme ich viac, lebo sú úžasné,“ uviedol. Tiež prezradil, že s manželkou už splodenie druhého potomka „nacvičujú“.

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Následne vydal osem štúdiových albumov, pričom sedem z nich dobylo britský albumový rebríček a ôsmy sa umiestnil na druhej priečke.

K jeho najznámejším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She’s the One, Somethin‘ Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme.

Po úspešných rokoch, počas ktorých sa vo svojej rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a spolu s Garym Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom nahral album Progress (2010). S Take That následne vyrazil na úspešné turné Progress Live. V súčasnosti sa opäť venuje sólovej kariére. V rámci pripravovaného európskeho turné vystúpi napríklad aj vo Viedni, kde sa ukáže 17. júla 2013.

Robbie Williams – Feel

Informácie zverejnila webstránka www.digitalspy.co.uk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ayda FieldRobbie Williams