Muž vyhral v lotérii druhý milión v priebehu troch mesiacov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Peniaze, dolár
Foto: shutterstock.com

Robert Hamilton z Indianapolisu, štát Indiana, po druhý raz v tomto roku vyhral v lotérii jeden milión dolárov.

Muž vyhral v lotérii druhý milión v priebehu troch mesiacov
Foto: www.telegraph.co.uk

Američan, ktorý má pri výbere stieracích žrebov šťastnú ruku, si prvý víťazný tiket kúpil koncom apríla cestou z pracovnej konferencie. Ďalší rozprávkový jackpot v rovnakej hodnote jedného milióna dolárov si vyzdvihol koncom júla.

„Toto je čerešnička na torte,“ uviedol Hamilton pri preberaní výhry. Z tej prvej sa mu podarilo splatiť všetky dlhy, kúpiť dom a investovať do podnikania. Okrem toho kúpil auto svojmu otcovi a s manželkou Donnou si naplánoval dovolenku. Ku šťastiu mu podľa vlastných slov ešte chýbala motorka.

„Po prvej výhre som mu povedala, že si môže kúpiť motorku, ak vyhrá ešte raz,“ uviedla manželka Donna. Šťastný výber stieracieho žrebu lotérie $120 Million Cash Spectacular Scratch-off Američanovi uplynulý týždeň splnil aj tento sen.

Podľa loterijnej spoločnosti Hoosier je šanca na výhru miliónového jackpotu v tejto hre len jedna k 2,1 miliónu. Hamilton nízku pravdepodobnosť na výhru pokoril v priebehu niekoľkých týždňov dvakrát, za čo si vyslúžil prezývku „šťastlivec roka“.

Výherca, ktorý manažuje súkromnú spoločnosť na čistenie odpadov, sa však do predčasného dôchodku nechystá. Zvyšok peňazí, ktoré mu zostanú po kúpe motorky, plánuje investovať práve do rozvoja svojho podniku.

www.nydailynews.com

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia