Živý Ken po plastike uvázda na trh bábiku s vlastnou podobou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Živý Ken po plastike uvázda na trh bábiku s vlastnou podobou
Foto: www.odditycentral.com

Celso Santebanes, 20-ročný model z Brazílie, minul na plastické operácie takmer 40-tisíc eur, aby sa zmenil na živú verziu Kena – partnera kultovej bábiky Barbie. Hoci Brazílčan stále nie je úplne spokojný so svojím výzorom, rozhodol sa skúsiť šťastie na hračkárskom trhu – už onedlho oficiálne predstaví novú líniu bábik „Celso Dolls“, ktoré budú niesť jeho vlastnú podobizeň.

Živý Ken po plastike uvázda na trh bábiku s vlastnou podobou
Foto: www.odditycentral.com

„Prišiel som do veľkomesta, aby som sa stal modelom. Nikdy som nečakal, že budem mať vlastnú bábiku. Sníval som o tom, že sa stanem ľudskou bábkou, ale mať vlastnú s mojou podobizňou – to prišlo úplne nečakane,“ napísal nedávno mladý model na sociálnej sieti.

Brazílčan, ktorý bol od mala vášnivým zberateľom bábik, bol posadnutý dokonalým výzorom od okamihu, ako vo veku 16 rokov vyhral modelingovú súťaž. Následne si zmenil priezvisko z Borges Pereira na Santebanes a začal šetriť peniaze na plastické operácie. Pod nôž si ľahol už viackrát – zdokonaliť si nechal nos, bradu, čeľusť a do hrudníka si nechal vložiť silikónové implantáty. Krátko na to zažil 15 minút slávy, keď ho pozvali do známej televíznej šou v Sao Paule.

„Môj život sa zmenil, všetko je také čarovné. Ľudí niekedy desí, ako vyzerám. Zastavujú ma na ulici a hovoria mi, že vyzerám ako bábika,“ teší sa Santebanes, ktorý sa rozhodol na svojej novej tvári zarobiť.

Už o mesiac cestuje do Los Angeles, kde predstaví sériu bábik s vlastnou podobizňou. Zároveň plánuje spojiť svoje sily s ruskou Barbie – Valeriou Lukianovou, ktorá svojím výzorom tiež pripomína bábiku. „Živý Ken hľadá svoju Barbie. Kto sa chce stať mojou priateľkou? Koniec koncov, nikto nie je šťastný sám,“ vyhlásil model.

Kontroverzný mladík sa síce stretáva s dávkou kritiky, ťažkú hlavu si z nej však nerobí. „Stretávam sa s predsudkami. Svet je plní ľudí, ktorí radi druhých odsudzujú, ale mňa to netrápi. Som rád, keď môžem byť iný, rád šokujem svoje okolie. Som perfekcionista, ale mám aj veľké srdce,“ tvrdí mladík, ktorý z operáciami ešte neskončil. „Teraz vyzerám asi na 90 percent tak, ako túžim vyzerať. Plánujem ďalšie operácie, ale ešte neviem aké. Momentálne veľa cvičím v posilňovni, lebo Ken je silný a ja som vyziabnutý,“ dodal Santebanes.

www.odditycentral.com

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať