Zúrivá žena potrápila policajtov, rozhrýzla im poťahy v aute

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
žena, stres, hnev, vlasy
Foto: Shutterstock

BRATISLAVA 24. septembra (WEBNOVINY) – Istá Staci Spence z amerického štátu Idaho rozhrýzla poťahy v policajnom aute, v ktorom ju po zatknutí prevážali do väznice v mestečku Sandpoint. Štyridsaťdvaročnú ženu zatkli minulý týždeň vo štvrtok po tom, ako postriekala paprikovým sprejom nemenovanú dvojicu, ktorá spala v aute.

Policajtom, ktorí ju prišli zatknúť, najprv nadávala, následne kládla odpor pri zatýkaní a jedného z nich taktiež kopla. Policajti jej preto spútali aj nohy a uložili ju na brucho na zadné sedadlá auta. Po príchode do okresnej väznice však zistili, že žena rozhrýzla poťahy aj vnútornú výplň sedadla, pričom spôsobila škodu za viac než 2000 dolárov (v prepočte zhruba 1550 eur).

Spence čelí obvineniam z ublíženia na zdraví, šoférovania pod vplyvom omamných látok, napadnutia policajta, kladenia odporu pri zatýkaní a poškodzovania cudzieho majetku. V prípade dokázania viny jej hrozí až päťročný trest odňatia slobody. Spence pritom zatkli už aj v júli, keď počas koncertu napadla dvoch ľudí. Následne napadla aj policajtov, ktorí sa ju snažili zatknúť. Počas cesty do väznice sa jej navyše podarilo uvoľniť ruky z pút, otvoriť si pivo a vypiť ho.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať