Matka porodila už tretie dvojičky v priebehu štyroch rokov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Tehotenstvo
Foto: Shutterstock

Mladá matka z Izraela porodila už tretí pár dvojčiat v priebehu posledných štyroch rokov. Novorodenci, ktorí prišli na svet bez umelého oplodnenia, sú zdraví.

Rodina
Foto: ilustračné, Thinkstock

„V našom dome je dosť miesta pre všetkých. Milujeme deti,“ uviedla 26-ročná rodička Afat Ajaš. Dvojičky sú dvojvaječné, doma v meste Kasaria na severe Izraela na nich už čakajú štyri sestry vo veku troch a štyroch rokov.

„Pravdepodobnosť takejto série je jedna ku piatim miliónom,“ uviedol primár nemocnice Hillel Jaffe Chaim David. Všetky deti prišli na svet prirodzeným spôsobom bez umelého oplodnenia. V širšej rodine pritom z dvojčiat pochádza len svokra mladej rodičky.

„Keď Afat v šiestom týždni tehotenstva počas ultrazvuku povedali, že opäť budeme mať dvojičky, neveril som jej,“ prezradil jej 28-ročný manžel Saed. Obavy z dvojitého prírastku do rodiny však nemá.

„Som si istý, že budú s našimi štyrmi dcérami dobre vychádzať. Už sa neviem dočkať, kedy prídeme domov, aby sa mohli začať spoznávať,“ prezradil otec. „Asi však budeme potrebovať väčšie auto,“ dodal.

www.foxnews.com

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať