Živý Ken neodolal novej operácii, zatúžil po krídlach

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Živý Ken neodolal novej operácii, zatúžil po krídlach
Foto: www.dailymail.co.uk

NEW YORK 28. mája (WEBNOVINY) – Justin Jedlica, 34-ročný Newyorčan, ktorý si vyslúžil prezývku „Živý Ken“, si opäť ľahol pod skalpel. Muž, ktorý má za sebou 191 plastických operácií, tentokrát neodolal implantátom, ktoré majú evokovať motýlie krídla. Ďalší plastický vklad do svojho tela si podľa portálu DailyMail navrhol sám a nechal vložiť do chrbta.

Živý Ken neodolal novej operácii, zatúžil po krídlach
Foto: www.dailymail.co.uk

Poslednú plastickú operáciu nakrútila aj jedna z amerických staníc. „Mám povesť človeka závislého od plastických operácií. Mám z toho radosť. Posúvam hranice,“ povedal Justin, ktorý do operácií investoval už vyše 200-tisíc eur.

Perfekcionista?

Justin už ako tínedžer patril k snaživým žiakom, ktorí si dávali vysoké ciele a zo školy sa vracali so samými jednotkami. Už vtedy potreboval mať všetko okolo seba stopercentné a vrásky na čele mu spôsoboval nos, ktorý bol podľa neho „astronomicky veľký“. Ani teraz, po piatich chirurgických zákrokoch, s ním nie je úplne spokojný.

„Rád sa transformujem a čím je operácia zvláštnejšia, tým lepšie. Prekračovať normy je veľká zábava,“ uviedol Justin.

Jeho extrémne puntičkárstvo sa časom zmenilo na závislosť. Po nose nasledovali implantáty na zväčšenie pozadia, kde až po 13 sedeniach dosiahol, čo si želal. Nasledovali silikónové implantáty na vytvorenie mužnej hrude, tehličiek na bruchu, tricepsov aj bicepsov. Na otázku, prečo si namiesto investície tisícok dolárov do implantátov radšej neišiel párkrát zacvičiť, Justin odpovedal: „To nie je vzrušujúce, očarujúce ani skvelé.“

Stopercent plastu

Ani jeho tvár nezostala nedotknutá – po úprave nosa nasledovali lícne implantáty aj botoxové injekcie na zväčšenie pier. Po 190 operáciách by si človek pomyslel, že Američan bude mať dosť. Justin však na otázku, kedy plánuje s návštevami plastických chirurgov skoncovať, odpovedal svojsky: „A prečo by som mal prestať? Budem pokračovať, kým nebudem zo 100-percentného plastu.“

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia