Muž si na Floride užíval sex na pláži, odsúdili ho

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Západnú Európu ničia horúčavy, Francúzsko postihli výpadky elektriny
Obyvateľov Španielska, Portugalska, Británie a Francúzska trápia letné horúčavy. Približne 600 000 domácností na severozápade Francúzska postihli v noci výpadky v zásobovaní elektrinou spôsobené prudkým kolísaním teplôt. Foto: SITA/AP

BRADENTON 7. júla (WEBNOVINY) – Na dva a pol roka poslal v pondelok súd v americkom meste Bradenton muža usvedčeného z pohlavného styku na verejnosti. José Caballero (40) sa mal trestného činu dopustiť s istou Elissou Alvarezovou (21) na jednej z floridských pláží uprostred dňa a pred očami rodín s deťmi. Informovala o tom agentúra AP.

Caballera a Alvarezovú súd uznal za vinných v máji v dvoch bodoch obžaloby ohľadom vulgárneho a obscénneho správania sa. Ich počínanie na pláži v okrese Manatee zaznamenali svedkovia na videozáznam. Caballero pred súdom poprel, že sa dopustil sexu na verejnosti a spochybnil výpovede svedkov.

Caballerov obhajca uviedol, že jeho klient sa voči rozsudku odvolá. Alvarezová, ktorá si odpykala odňatie slobody od zatknutia po vynesenie rozsudku, sa odvolala už v júni. Prokuratúra argumentuje, že muž dostal prísnejší trest preto, že v minulosti už vo väzení strávil osem rokov za pašovanie kokaínu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia