Program EasyDiet pre obéznych

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Program EasyDiet

BRATISLAVA 17. decembra (WN/PR) – Nadváha nie je iba estetický, ale aj vážny zdravotný problém. Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) uvádza, že zvýšené hodnoty indexu BMI predstavujú vysokú pravdepodobnosť vzniku sprievodných zdravotných rizík. Mnohým závažným ochoreniam, ktoré obezita so sebou prináša, je možné predísť už vtedy, keď znížime svoju hmotnosť už o 5 až 10 %. Takýto úbytok hmotnosti navyše zníži celkové riziko úmrtnosti o 20 %.

Obezita a ďalšie civilizačné choroby sú sprievodným znakom nesprávnych stravovacích návykov a nezdravého životného štýlu všeobecne. Začiatok je nenápadný – zlé trávenie, pocit únavy, postupne však prichádzajú aj vážnejšie zdravotné ťažkosti.

Ľudia si často všímajú najmä stúpajúcu váhu. Priberanie ich naštartuje, aby sa vrhali do drastických nárazových diét, ktoré okrem vyčerpanosti zvyčajne väčší efekt neprinesú. Nad skutočnou zmenou stravovacích návykov príliš nepremýšľajú a keď tak len teoreticky; veď kto by mal čas na rátanie kalórií, nakupovanie a každodenné varenie?

Ideálnym riešením pre ľudí, ktorí sú natoľko vzdelaní, že poznajú zásady správneho stravovania, ale nemajú čas sa nimi riadiť, môže byť jednoduchý a overený diétny program EasyDiet – jednoduchá a racionálna cesta k zlepšeniu zdravotného stavu.

Program je vhodný aj pre diabetikov, ľudí s narušeným trávením, hypertenziou a podobne, pretože je postavený skutočne na princípe zdravého stravovania.

“Zdravý životný štýl a správne stravovacie návyky sú naozaj veľmi dobrou prevenciou najmä v prípade civilizačných chorôb. Treba jesť pravidelne 5x denne menšie porcie vyváženej a hodnotnej stravy, piť dostatok tekutín najlepšie čistej vody, alebo ovocných, zelených či bylinkových čajov a to všetko doplniť zdravým pohybom ako sú prechádzky alebo jednoduché cvičenie. Program EasyDiet túto možnosť ponúka,“ hovorí kardiologička Elena Bilčíková, ktorá denne rieši srdcovo-cievne problémy ľudí, ktorých zaskočil nesprávny životný štýl.

Program EasyDiet však šetrí nielen žalúdok, ale aj čas a energiu – netreba tráviť čas nakupovaním, varením a umývaním riadu. Jednoducho si vyzdvihnete každý týždeň 6 balíčkov na raňajky, desiatu, na obed, olovrant aj večeru, uložíte ich do chladničky a tým môžete na starosti so stravovaním na celý týždeň zabudnúť. V nedeľu máte dokonca „voľno“. Môžete si dať to, na čo máte chuť samozrejme s mierou.

V priebehu mesiaca sa určite dostavia výsledky: najprv sa začnete cítiť príjemnejšie, neskôr sa dostaví aj úbytok na váhe. Ženy schudnú zvyčajne 4 až 5 kíl za mesiac, muži niekedy aj 8 až 10 kilogramov.

Na úvod sa odporúča osobná konzultácia, aby vám odborníci mohli pripraviť diétu podľa potrieb a požiadaviek klienta; na základe jeho doterajších stravovacích návykov aj so znalosťou prípadných alergií na jedlo a „diétnych chýb“, ktorých sa dopúšťal.

Konzultovať svoje problémy môžete na telefónnych číslach tel.: +421 2 59 30 76 15 a 0918 417 111, ďalšie informácie získate na webstránke https://www.easydiet.sk/.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie WHO Svetová zdravotnícka organizácia