Výzva: S Lettom do plaviek

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Vitarian.sk

BRATISLAVA 6. mája (WBN/PR) – Ženy, ktoré bojujú s nadváhou, sa môžu zapojiť do jedinečnej výzvy a vďaka špecializovanému programu tréningov a zdravej výživy toto leto konečne dosiahnuť postavu snov.

Po úspešnom minuloročnom experimente s názvom „Zdravie a svaly živou stravou“ pripravil obľúbený portál o zdraví Vitarián.sk tento rok ďalší letný program, ktorý spája v sebe trend krásnej postavy a zdravia – „Výzvu: S Lettom do plaviek“. Pätnásť dievčat s kilogramami navyše sa pokúsi správnym cvičením a zdravou stravou dosiahnuť vytúžené krivky a zbaviť sa nadbytočných kíl. Trénovať ich bude známy fitness tréner Willo Letto. Podarilo sa mu vyformovať atraktívnu postavu nejednej fitnesske. Ivana Križenecká pod jeho dohľadom zhodila vyše 20 kg za 6 mesiacov a stala sa vzorom pre nejednu bacuľku.

Foto: Vitarian.sk

Výzva potrvá od 2.7. do 30.8.2015. Súťažiace budú trénovať trikrát do týždňa a ich program bude pozostávať z kruhového tréningu, funkčného tréningu, tréningov na pevný zadok a ploché brucho. Dvakrát v týždni sa „zapotia” vonku v prírode a raz v bratislavskom fitness centre.

Tá z dievčat, ktorej sa podarí zbaviť najviac nadbytočných kíl a priblížiť sa k postave snov, navyše vyhrá špičkový mixér Vitamix Pro 750 a kvalitný rastlinný proteín od dánskej firmy Third Wave Nutrition na jeden rok. Dievčatám, ktoré sa zúčastnia všetkých tréningov, sponzor akcie Vitarian.sk na konci vráti účastnícky poplatok 150 €.

Partneri projektu: Vitarian.sk, BODY Energy Club, malyPrinc.sk, Third Wave Nutrition, Willo

Foto: Vitarian.sk

Kto je Villiam Letto?

Foto: Vitarian.sk

• držiteľ trénerského osvedčenia I. a II. stupňa so špecializáciou fitness

• (FACE Czech Funkcna Anatomia I., II.)

• špecializuje sa na formovanie postavy

• venuje sa aj klientom so zdravotným oslabením

• cvičí Dynamic Pump a Tabatu

• vyživovy poradca

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať