Dreamstime_xl_10881310 s.jpg

Obľúbené jarné športy a hobby

Šport prospieva nielen telesnej kondícii, ale aj mentálnemu zdraviu. Pobyt v jarnej prírode dodáva energiu a upevňuje zdravie – regeneruje telo aj psychiku, predlžuje aktívny vek a spomaľuje procesy starnutia.
Ilustracny obrazok_1.jpeg

Mobilita kľúčom k zdraviu v každom veku

Viete, čo má spoločné joga, domáce práce alebo taký kúpeľ? Pre všetky z týchto aktivít je zásadná mobilita. Samantha Clayton, viceprezidentka pre vzdelávanie a fitness v spoločnosti Herbalife Nutrition, vysvetľuje, prečo je mobilita tak dôležitá a ako si ju udržať aj s pribúdajúcim vekom.
Ilustracny obrazok_1.jpg

5 tipov pre zdravé fungovanie srdca

Vhodná strava, cvičenie, dostatok omega-3 mastných kyselín – je vysoko pravdepodobné, že ste už tieto tipy počuli v súvislosti so zdravým fungovaním srdca. Lou Ignarro, PhD., laureát Nobelovej ceny* za medicínu a člen Poradného zboru spoločnosti Herbalife Nutrition sa bližšie pozrel na to, ako tieto rozhodnutia skutočne ovplyvňujú činnosť srdca.
Dreamstime_xl_18044089 s.jpg

Ako vytvoriť vhodné prostredie na konzumáciu jedla

Kuchyňa a jedáleň predstavujú ohnisko rodinného života, preto okrem kuchynskej linky a spotrebičov je v týchto miestnostiach potrebný najmä kvalitný nábytok a dostatočne veľký jedálenský stôl.
001.jpg

Vyvarujte sa šoférovaniu so zlým zrakom

Zhoršený zrak, obmedzené periférne videnie či zelený zákal. To je len niekoľko ťažkostí, ktorými môžu šoféri trpieť a nemusia ani o tom vedieť.
Dsc1303.jpg

Rehabilitácia po korone?

Tu sú dôvody, prečo je nevyhnutná. Piešťanské ADELI poskytuje postcovidové programy  pre individuálne potreby pacienta.