Zdrave crevo1.jpg

Kniha plná tipov a rád pre lepšie trávenie

MUDr. Ladislav Kužela má bohatú prax, je skúseným a uznávaným gastroenterológom a tak sa rozhodol s kolegyňou Zuzanou Čižmárikovou ponúknuť všetky dôležité a pravdivé informácie o zdravom čreve, trávení a tráviacom trakte, o endoskopii a mnohých ďalších témach.
1 7.jpg

Technológia, ktorá vám pomáha chrániť zdravie

Aby sme čo najviac zabránili COVIDU-19 v jeho šírení, je nutné zabezpečiť dezinfekciu čo možno najviac predmetov, ktoré denne používame či už v kolektíve, na pracovisku, alebo v kruhu rodiny.
Dreamstime_xl_103944360.jpg

Zoberte výživu do vlastných rúk

Dobré je, ak človek zoberie vlastnú výživu pevne do svojich rúk. Veď zdravie máme len jedno, preto je potrebné sa oň starať.
Rodina v kuchyni 1280x853 1.jpg

Zdravé varenie: zábava pre celú rodinu

Náročné jarné a momentálne aj jesenné obdobie znamená, že doma trávime oveľa viac času, ako sme zvyknutí. Či už tým, že nepracujeme z kancelárie, ale z domu, alebo tým, že sa zatvorili školy a deťom sa stal školou práve domov.
Dreamstime_xl_12747381.jpg

Ako znížiť riziká pracovných úrazov

Nedodržiavanie právnych predpisov na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci môže viesť k pracovným úrazom, ktoré mávajú neraz na zamestnancov rôzne negatívne následky.
Dreamstime_xl_163105565.jpg

Je vaša práca riziková?

Podľa charakteru práce a pracovného prostredia sú všetky práce, ktoré ľudia vykonávajú zaradené do štyroch kategórií, pričom práca v prvých dvoch kategóriách sa nepovažuje za rizikovú, no práca v tretej a štvrtej kategórii áno.
Dd.jpg

10 krokov k zdraviu

Niečo v nás túži po zmene, byť zdravší, nemať neduhy, zmeniť jedálniček, dožiť sa staroby v plnej sile a podobne. Lenže máme ešte druhú časť, ktorá je tvorená zvykmi.