3 dôvody, prečo si dopriať chutnú jarnú cibuľku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
3 dôvody, prečo si dopriať chutnú jarnú cibuľku
S čím ju máte najradšej? Foto: pixabay.com

BRATISLAVA 9. marca (WEBNOVINY) – Ak máte tiež radi jarnú cibuľku a zvyknete jej zelené koncové časti vyhodiť, už to nerobte. Pretože okrem toho, že pomáha pri prechladnutí a na krvný tlak, pôsobí tiež proti zápalu, stresu a únave. Ale okrem toho je mladá cibuľka účinná aj inými spôsobmi.

3 dôvody, prečo si dopriať jarnú cibuľku:

Zápal hrdla

Nakrájajte cibuľu na malé kúsky. Môžete pridať nastrúhaný zázvor a soľ a všetko spolu dať do pláteného vrecka alebo do teplej handričky a umiestnite ju na zapálené oblasti (hlava, ruky, chrbát).

Opuchnuté nohy

Dajte mladú cibuľku variť na niekoľko minút. Potom mixujte v mixéri, kým nevznikne zmes, resp. pasta (v prípade, že je potrebné pridajte vodu).

Upchatý nos

Rozdrvte cibuľku a do jej šťavy namočte vatu. Takú mokrú vatu umiestnite do nosa a na oblasti nosa.

3 dôvody, prečo si dopriať chutnú jarnú cibuľku
Foto: pixabay.com
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN