Zadržali muža z Bánoviec nad Bebravou, ktorý sexuálne obťažoval malých chlapcov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Polícia
Foto: .facebook.com/policiaslovakia.

BRATISLAVA/BÁNOVCE NAD BEBRAVOU 2. júna (WebNoviny.sk) – Bánovskí kriminalisti zadržali muža, ktorý sexuálne obťažoval maloletých chlapcov. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, vyšetrovateľka 59-ročného muža z Bánoviec nad Bebravou obvinila zo zločinu sexuálneho zneužívania.

Podľa polície pravdepodobne v období rokov 2015 až 2017 zneužil minimálne dvoch chlapcov vo veku deväť a 14 rokov. Nechutné činy sa odohrávali v garáži jednej z obcí v Bánovskom okrese. Deti poznal, navštevovali ho v garáži, kde robil rôzne modely lietadiel.

Pred chlapcami sa obnažoval a masturboval pred nimi a obchytkával ich na intímnych miestach. Dával im drobné peniaze a kúpil im, čo potrebovali. “Vzhľadom k tomu, že ide o citlivý prípad a maloletých chlapcov, nebudeme detaily tohto prípadu bližšie špecifikovať a konkretizovať,” uviedla Antalová.

Obvinený muž bude po rozhodnutí súdu stíhaný vo väzbe. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami sedem až dvanásť rokov. Polícia rodičom odporúča, aby sledovali svoje deti a všímali si, čo robia, s kým komunikujú a s kým sa stretávajú vo voľnom čase.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať