Foto: Vodič Fiatu na priechode zrazil chodca, zrážku Mercedesu s Renaultom neprežila 50-ročná žena

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
POLÍCIA: Dopravná nehoda
Vážna nehoda sa stala vo štvrtok popoludní v katastri obce Hybe v okrese Liptovský Mikuláš. Zrazili sa tu Mercedes, ktorý šoféroval 51-ročný vodič a Renault Thalia, v ktorom sedeli tri ženy vo veku 50, 43 a 24 rokov. O život prišla 50-ročná žena, ďalšie dve ženy a vodič skončili v nemocnici. Hybe, 12. október 2017. Foto: SITA/KR PZ Žilina.

BRATISLAVA/ŽILINA 13. októbra (WebNoviny.sk) – Na cestách Žilinského kraja sa stali ďalšie tragické nehody. Vo štvrtok večer v Liptovskom Mikuláši prišiel o život 52-ročný chodec.

Dve tragické nehody

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 40-ročný vodič Fiatu v smere z kruhového objazdu na Liptovský Trnovec ho zachytil na priechode pre chodcov. Muž zomrel po prevoze do nemocnice. Vodičovi alkohol nezistili, obvinili ho z usmrtenia. Presné okolnosti nehody vyšetrujú.

Vážna nehoda sa vo štvrtok popoludní stala aj v katastri obce Hybe v okrese Liptovský Mikuláš. Zrazili sa tu Mercedes, ktorý šoféroval 51-ročný vodič a Renault Thalia, v ktorom sedeli tri ženy (50, 43 a 24 r.). O život prišla 50-ročná žena, ďalšie dve ženy a vodič skončili v nemocnici.

Prijaté opatrenia polície

Napriek prijatým opatreniam polície, zvýšenému počtu policajných hliadok na cestách opakovane polícia dokumentuje závažné porušenia dopravných predpisov najmä zo strany vodičov, upozornila Balogová.

Závažné porušenia, akými sú prekročenie rýchlosti, nebezpečné predchádzanie, porušovanie povinností vodiča alebo iný riskantný spôsob jazdy bude polícia nekompromisne postihovať.

Práve tieto porušenia dopravných predpisov majú pri vzniku dopravných nehôd takmer vždy fatálne následky.

 

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať