Policajti z Mikuláša si posvietili na drogovú trestnú činnosť, našli vrecká s metanfetamínom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Drogová činnosť
Na drogovú trestnú činnosť sa v uplynulých dňoch zamerali liptovskomikulášski policajti. Na základe operatívnych informácií vykonali domovú prehliadku v jednom z bytov v časti Palúdzka. Tridsaťdvaročný Pavol dobrovoľne odovzdal sedem plastových vreciek s metamfetamínom. V druhom prípade kontrolovali 28-ročného vodiča Peugeotu 106. Ten im odovzdal vrecko s metamfetamínom. Pri prehliadke vozidla našli aj papierovú skladačku so zvyškami zelenej sušiny. Bratislava, 18. október 2017. Foto: SITA/KR PZ Žilina

BRATISLAVA/LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ 18. októbra (WebNoviny.sk) – Na drogovú trestnú činnosť sa v uplynulých dňoch zamerali liptovskomikulášski policajti.

Na základe operatívnych informácií vykonali domovú prehliadku v jednom z bytov v časti Palúdzka. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 32-ročný Pavol dobrovoľne odovzdal sedem plastových vreciek s metamfetamínom.

V druhom prípade kontrolovali 28-ročného vodiča Peugeotu 106. Ten im odovzdal vrecko s metamfetamínom. Pri prehliadke vozidla našli aj papierovú skladačku so zvyškami zelenej sušiny.

Presné množstva dávok budú známe až po vypracovaní znaleckého posudku. V obidvoch prípadoch je začaté trestné stíhanie vo veci pre nedovolenú výrobu omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia