Video: Treťoligista potrápil Inter v Coppa Italia, Škriniar v rozstrele nedal penaltu (aktualizované)

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Inter Miláno
Futbalisti Interu Miláno sa tešia z postupu do štvrťfinále Coppa Italia po osemfinálovom zápase, v ktorom vyradili treťoligový tím Pordenone až po penaltovom rozstrele. Miláno, 12. december 2017. Foto: SITA/AP.
  • aktualizované 13. decembra, 14:17

MILÁNO 13. decembra (WebNoviny.sk) – Favorizovaní futbalisti Interu Miláno v základnej zostave aj so slovenským stopérom Milanom Škriniarom prenikli do štvrťfinále Talianskeho pohára (Coppa Italia) 2017/2018, v utorkovom domácom osemfinálovom zápase proti hráčom treťoligového Pordenone im však poriadne priháralo.

V riadnom hracom čase a predĺžení gól nepadol. O postupujúcom musel rozhodnúť rozstrel z 11 m, v ktorom líder najvyššej dlhodobej súťaže Serie A triumfoval 5:4. V siedmej sérii sa hrdinom stal Japonec Juto Nagatomo, Škriniar v tretej sérii nepremenil svoj pokus.

„Keď minúty ubiehali, zápasy ako tento sa stávajú náročnými z psychologického pohľadu. Poznám takéto zápasy a situácie,“ vyhlásil pre klubový web tréner Interu Luciano Spalletti. „Pordenone hralo v strede poľa silovým štýlom. Tí, ktorí nehrávajú až tak veľa, s tým bojovali. Nepredviedli sme obvyklú úroveň. V druhom polčase a predĺžení to z našej strany bolo lepšie, hostia však dobre bránili. Penaltový rozstrel je vždy nevyspytateľný. Hráči ukázali charakter, musím ich pochváliť,“ doplnil Spalletti.

Taliansky pohár vo futbale Coppa Italia

  • osemfinále – hralo sa na jeden zápas

Inter Miláno – Pordenone 0:0 po predĺžení, 5:4 v rozstrele z 11 m – do štvrťfinále postúpil Inter Miláno

Milan Škriniar (Inter) odohral celý zápas a v rozstrele nepremenil svoj pokus.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Luciano SpallettiMilan Škriniar
Firmy a inštitúcie Inter Miláno