Policajti hľadajú účastníka dopravnej nehody, ide o muža s prezývkou „buratino“

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Polícia
Foto: ilustračné, SITA/Robert Tappert

BRATISLAVA 25. decembra (WebNoviny.sk) – Pezinskí policajti sa na občanov obracajú s prosbou o pomoc pri pátraní po účastníkovi dopravnej nehody.

Chodca previezli do nemocnice

Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania v sobotu v čase o 23:30 na ceste II/502 na Myslenickej ulici v Pezinku blízkosti čerpacej stanice vošiel do jazdnej dráhy osobného auta muž doposiaľ neznámej totožnosti.

„Vodič zrážke aj napriek okamžitému brzdeniu zabrániť nedokázal. Chodec utrpel zranenia, s ktorými bol prevezený na ošetrenie do jednej z nemocníc. Vykonanou dychovou skúškou sa prítomnosť alkoholu v dychu vodiča nepreukázala,“ uviedol Szeiff.

Muž s prezývkou „buratino“

V tejto súvislosti polícia pátra po totožnosti doposiaľ neznámeho chodca. Malo by ísť o muža vo veku približne 35 až 40 rokov, 180 až 190 centimetrov vysokého, štíhlej postavy.

Oblečené mal čiernu bundu, mikinu červenej farby, biele tričko s modrým vzorom a nápisom, modré rifle a obuté mal tenisky. Podľa doterajších informácií ide o muža s prezývkou „buratino“.

V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu neznámeho muža alebo informáciami, ktoré by mohli prispieť k objasneniu nehody, môžu sa s nimi obrátiť na bezplatné číslo polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať