Polícia stále pátra po mužovi, ktorý v novembri prepadol banku v Bratislave

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Zlodej
Polícia v Bratislave žiada verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža, ktorý ešte 9. novembra minulého roku prepadol pobočku banky na námestí SNP v Bratislave. Foto: SITA/KR PZ Bratislava

BRATISLAVA 5. januára (WebNoviny.sk) – Polícia v Bratislave opäť žiada verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža, ktorý ešte 9. novembra minulého roku prepadol pobočku banky na námestí SNP v Bratislave.

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa, muž krátko po 15:00 vošiel do pobočky Raiffeisen banky, kde pod hrozbou použitia krátkej guľovej zbrane požadoval vydanie finančnej hotovosti. Zamestnankyňa mu peniaze odmietla vydať, načo páchateľ z banky odišiel.

Nik nebol zranený. Páchateľ je vo veku asi 30 rokov, vysoký približne 180 až 190 cm, štíhlej, strednej postavy, má krátke čierne vlasy. Oblečenú mal tmavomodrú bundu s kapucňou, na hlave mal tmavomodrú šiltovku, modré rifľové nohavice a obuté mal biele tenisky.

Polícia vyzýva občanov, ktorí sa v uvedenom čase pohybovali v blízkosti pobočky banky a majú informácie, ktoré by mohli prispieť k objasneniu tohto skutku, aby ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie PZ Policajný zbor SR