Aktualizované: Počasie narobilo problémy na cestách, stali sa desiatky nehôd a R1 uzatvorili

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
POLÍCIA: Počasie a doprava
Podľa policajných informácií počasie narobilo výrazné problémy na rýchlostnej ceste R1. V Nitrianskom kraji pri mínusových teplotách naďalej sneží a fúka. Aktuálne je uzatvorená rýchlostná cesta R1 v smere od Banskej Bystrice na Nitru, od odbočky na Čaradice po Zlaté Moravce z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody vodičky, ktorá nezvládla riadenie a narazila do zvodidiel a ďalšej škodovej udalosti troch vozidiel.
  • aktualizované 16. januára, 18:51

BRATISLAVA 16. januára (WebNoviny.sk) – Hasiči počas celého dňa zasahujú pri desiatkach dopravných nehôd, ktoré spôsobilo silné sneženie a poľadovica.

Od 5:30 mali 79 výjazdov k dopravným nehodám. Najčastejšie pomáhajú v Trnavskom kraji, kde sa stalo 18 dopravných nehôd. Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z HaZZ, najmenej nehôd bolo v Bratislavskom kraji, a to tri.

Podľa policajných informácií počasie narobilo výrazné problémy aj na rýchlostnej ceste R1, ktorú museli uzatvoriť v smere od BB na NR, od odbočky na Čaradice po Zlaté Moravce z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody vodičky, ktorá nezvládla riadenie a narazila do zvodidiel a ďalšej škodovej udalosti troch vozidiel.

Reťazová dopravná nehoda viacerých vozidiel sa stala na 118. kilometri diaľnice D1 smerom na Žilinu v obci Chocholná. Podľa predbežných informácií sa na mieste zrazilo päť nákladných a šesť osobných vozidiel. Dve zranené osoby z miesta nehody odviezla záchranná zdravotná služba.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia