ManUtd ukončil spoluprácu s Ibrahimovičom, údajne sa upísal klubu LA Galaxy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič Foto: archívne, SITA/AP.

MANCHESTER 23. marca (WebNoviny.sk) – Švédsky futbalový internacionál Zlatan Ibrahimovič už nie je hráčom anglického Manchestru United. Klub o okamžitom ukončení spolupráce informuje prostredníctvom svojho webu.

Podľa nemenovaného zdroja agentúry Associated Press sa už Ibrahimovič upísal na dva roky klubu Los Angeles Galaxy zo severoamerickej MLS.

So správou ako prvé vyrukovalo periodikum LA Times. Podľa webu espn.com dostal 36-ročný veterán od trénera Manchestru United Josého Mourinha súhlas opustiť klub ešte pred vypršaním zmluvy, ktorá mala platnosť do leta.

Ibrahimovič prišiel do ManUtd v lete 2016 ako voľný hráč, predtým pôsobil v Paríži Saint-Germain. V apríli 2017 ho pribrzdilo vážne zranenie kolena, do diania sa vrátil v novembri. S manchesterským klubom triumfoval v Európskej lige.

„Aj skvelé veci sa raz musia skončiť. Po dvoch fantastických sezónach v Manchestri United nastal čas posunúť sa ďalej. Ďakujem klubu, fanúšikom, tímu, trénerovi a každému, kto so mnou zdieľal toto obdobie života,“ uviedol „Ibra“ prostredníctvom instagramu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Zlatan Ibrahimovič
Firmy a inštitúcie Los Angeles GalaxyManchester United