Skvelé hudobné zážitky na Colours of Ostrava ponúkne aj Fresh stage

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kevin McKeown, Black Pistol Fire
Kevin McKeown z kanadskej kapely Black Pistol Fire. Foto: archívne, SITA/AP.

BRATISLAVA 29. marca (WebNoviny.sk) – Domovom zahraničných umelcov na medzinárodnom hudobnom festivale Colours of Ostrava sa stane tradične Fresh stage, ktorý ponúkne skvelé hudobné zážitky.

Vystúpia tu napríklad americká experimentálna kapela Algiers, kanadsko-nemecká songwriterka Alice Merton, víťazka European Border Breakers Award, britská kapela Yellow Days, za ktorou sa skrýva len devätnásťročný George van den Broek spievajúci emotívne precíteným hlasom, britský indie pop spevák Declan McKenna, ktorý sa objavil vo výberu BBC Music Sound 2017.

Do Ostravy príde aj kanadská kapela Black Pistol Fire s priamočiarou a energickou zmesou južanského bluesrocku a garážového punku, nemecká pesničkárka Lilli Among Clounds s nevšedným hlasom, miešajúca klavírnu intimitu s elektronikou, gitarami a efektnými rytmami, juhoafrický pesničkár s gitarou a loopstation Jeremy Loops, neobyčajný britský pesničkár Nick Mulvey alebo elektrorockerka Morgane Ji z ostrova Réunion.

Podujatie Colours of Ostrava sa bude konať od 18. do 21. júla v industriálnom areáli Dolních Vítkovic v Ostrave. Medzi doteraz potvrdených účinkujúcich patria aj N.E.R.D na čele s Pharellom Williamsom, Kygo, Jessie J, Grace Jones, London Grammar, Ziggy Marleyho, Calexico, Joss Stone, George Ezra, Paul Kalkbrenner, Cigarettes After Sex, Kaleo, Future Islands, Beth Ditto, Mura Masa, Aurora, Seasick Steve, GusGus, Jon Hopkins Live, HVOB, Slaves či Lewis Capaldi.

Informácie pochádzajú od PR manažéra festivalu Zdenka Hanouta, z webstránky www.colours.cz a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Beth DittoJessie JJoss Stone