Brankár Reina opúšťa SSC Neapol, zadarmo mieri do AC Miláno

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Pepe Reina
Brankár Pepe Reina. Foto: archívne, SITA/AP.

MILÁNO 16. mája (WebNoviny.sk) – Španielsky futbalový brankár Pepe Reina bude vo svojej kariére pokračovať na Apeninskom polostrove, z SSC Neapol sa po sezóne ako voľný hráč presunie do konkurenčného AC Miláno.

Informácie o Reinovom presune z tímu slovenského kapitána Mareka Hamšíka do Milána sú témou niekoľko mesiacov, angažovanie skúseného 35-ročného madridského rodáka teraz potvrdil športový riaditeľ AC Massimiliano Mirabelli.

„Mali sme možnosť získať ho zadarmo a sme presvedčení, že to je dobrý ťah,“ povedal Mirabelli pre Tiki Taka, citoval ho web football-italia.net. „Bude tu značná konkurencia, Reina nám pomôže aj mimo ihriska. Potrebujeme skúsených a on k nim patrí,“ doplnil Mirabelli.

Podľa športového riaditeľa AC Reinov príchod neznamená automaticky odchod Gianluigiho Donnarummu, 19-ročnej vychádzajúcej hviezdy. V súvislosti s Donnarummom sa množia špekulácie o jeho letnom odchode. „Hráč musí prísť a povedať, že nechce zostať; to nie je jeho prípad. Ak sa tak stane, musí sa tiež nájsť klub, ktorý splní naše finančné požiadavky. Zatiaľ nie je splnená nijaká z podmienok,“ uzavrel Mirabelli.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Pepe Reina
Firmy a inštitúcie SSC Neapol