„Nekonečný Iniesta“ absolvoval oficiálne predstavenie v Kóbe, privítalo ho 8 000 fanúšikov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Iniesta, Vissel Kobe
Španiel Iniesta absolvoval predstavenie v klube Vissel Kobe. 26. máj 2018 Foto: SITA/AP

KÓBE 26. mája (WebNoviny.sk) – Španielsky futbalista Andrés Iniesta absolvoval oficiálne predstavenie na štadióne svojho nového klubu Vissel Kóbe. S japonským klubom podpísal tento týždeň kontrakt na tri roky. Na štadióne ho privítalo 8 000 fanúšikov, mnohí z nich vyjadrili svoje nadšenie z jeho príchodu transparentmi s nápisom „nekonečný Iniesta“.

Tento slogan sa objavil pri Španielovej rozlúčke na barcelonskom Camp Nou. „Ďakujem Vám za srdečné privítanie. Počas posledných dvoch dní mi ľudia v Japonsku vyjadrili veľkú náklonnosť a som im za to vďačný,“ uviedol 34-ročný majster sveta i Európy a dodal: „Teším sa na prácu v klube, spoznávanie mužstva a verím, že pomôžem tímu napredovať a byť úspešný v japonskej lige a ázijskej Lige majstrov.“

Vissel Kóbe sa momentálne nachádza na 6. mieste v najvyššej japonskej súťaži, ktorá bude pokračovať po majstrovstvách sveta v Rusku. Iniesta nechýba v nominácii španielskej reprezentácie na blížiace sa majstrovstvá sveta v Rusku (14. júna – 15. júla). Po turnaji pravdepodobne uzavrie kapitolu v národnom tíme.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Andrés Iniesta