Foto: Vo Veľkej Mači sa začala rekonštrukcia vraždy novinára Kuciaka a jeho snúbenice (aktualizované)

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Veľká Mača, Ján Kuciak, vražda
Uzatvorená ulica a okolie domu počas rekonštrukcie vraždy v rodinnom dome investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej v obci Veľká Mača, v ktorom na konci februára našla polícia ich mŕtve telá. Veľká Mača, 29. máj 2018 Foto: SITA/Diana Černáková
  • aktualizované: 29. mája 21:35

BRATISLAVA 29. mája (WebNoviny.sk) – Policajti sa v utorok vrátili do domu zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej vo Veľkej Mači.

Ako ďalej uvádza portál Topky.sk, plánuje sa rozsiahla rekonštrukcia vraždy. „Dnes sa okrem polície vracajú na miesto činu aj ďalší ľudia. Do Veľkej Mače prišiel aj Daniel Lipšic a je tu aj otec Jána Kuciaka,“ uvádza portál. Polícia podľa portálu uzatvorila ulicu i okolie domu. Vchod do ulice zabezpečili páskami, za ktorú nikoho nepúšťajú.

Topky.sk pripomínajú, že skutok z februára otriasol Slovenskom. „Z postu premiéra odstúpil Robert Fico, z postu ministra vnútra Robert Kaliňák. Odišla aj Ficova asistentka Mária Trošková a Viliam Jasaň. Zemetrasenie nastalo aj v polícii. Z postu šéfa protikorupčnej jednotky odišiel Robert Krajmer a padla hlava aj policajného prezidenta Tibora Gašpara. Po celej krajine, ale aj v zahraničí, sa organizovali protesty a spomienkové pochody,“ dodal portál.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Daniel LipšicJán KuciakMária TroškováMartina KušnírováRobert FicoRobert KaliňákRóbert KrajmerTibor GašparViliam Jasaň
Firmy a inštitúcie PZ Policajný zbor SR