Magdaléna Rybáriková sa vo štvorhre turnaja Wimbledon predstaví po boku Martičovej

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Magdaléna Rybáriková
Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková. Foto: archívne, SITA/Diana Černáková.

LONDÝN 1. júla (WebNoviny.sk) – Magdaléna Rybáriková sa ako jediná zo slovenských tenistov predstaví v hlavnej súťaži štvorhry na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone v Londýne (2. – 15. júla, celková dotácia 34 milióna libier, tráva).

Spolu s Chorvátkou Petrou Martičovou sa v 1. kole stretnú najskôr v stredu s holandsko-bieloruským duom Lesley Kerkhoveová, Lidija Morozovová. V prípade postupu do druhého kola ich pravdepodobne čaká štvrtý nasadený, slovinsko-španielsky, pár Andreja Klepačová, María José Martínezová Sánchezová.

Rybáriková bola pred rokom vo Wimbledone senzačne v semifinále dvojhry, ale tri roky predtým si zahrala v rovnakej fáze tohto slávneho turnaja aj vo štvorhre. Vtedy po boku Nemky Andrey Petrkovicovej. Nad ich sily boli vtedy Maďarka Timea Babosová a Francúzka Kristina Mladenovicová.

Viktória Kužmová s Ruskou Annou Kalinskou a Igor Zelenay s Ukrajincom Denisom Molčanovom môžu stále pomýšľať na svoju šance vo štvorhre na tohtoročnom Wimbledone. Oba tieto páry sa rozlúčili vo finále kvalifikácie a majú šancu v prípade odhlásenia niektorej z dvojíc.

Wimbledon – štvorhra žien

  • 1. kolo

Petra Martičová, Magdaléna Rybáriková (Chor./SR) – Lesley Kerkhoveová, Lidija Morozovová (Hol./Biel.)

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Igor ZelenayKristina MladenovicováMagdaléna RybárikováTímea BabosováViktória Kužmová