Dcéra princeznej Caroline je tehotná, Charlotte Casiraghi porodí už svoje druhé dieťa

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Charlotte Casiraghi
Charlotte Casiraghi so synom Raphaël Casiraghi Elmalehom Foto: archívna, SITA/AP

BRATISLAVA 10. júla (WebNoviny.sk) – Charlotte Casiraghi, dcéra monackej princeznej Caroline a už zosnulého talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho, a jej snúbenec Dimitri Rassam čakajú prvého spoločného potomka.

Informoval o tom americký magazín People s tým, že 31-ročná Casiraghi sa ukázala s tehotenským bruškom na nedávnej medzinárodnej súťaži v skoku na koni v Monte Carle. Nemenovaný zdroj pre People uviedol, že vnučka zosnulej filmovej legendy a monackej kňažnej Grace Kelly by mala porodiť „koncom leta, začiatkom septembra“.

Casiraghi a 36-ročný filmový producent sa zasnúbili v marci v Rakúsku, počas rodinnej lyžovačky s princeznou Caroline. Plány o svadbe dvojica drží v tajnosti. Pôvodne sa však predpokladalo, že sa pár zosobáši tento mesiac.

Pre Casiraghi bude dieťatko s Rassamom jej druhým potomkom. S hercom Gadom Elmalehom, ktorý bol jej partnerom v rokoch 2011 až 2015, má už štvorročného syna Raphaëla. Rovnako aj pre Rassama to bude druhé dieťa, s modelkou Mashou Novoselovou má dcéru.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Charlotte CasiraghiGrace Kelly