Koncert Thirty Seconds To Mars v Bratislave otvorí Strapo

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Strapo
Strapo Foto: Zdenko Hanout.

BRATISLAVA 25. júla (WebNoviny.sk) – Svetová rocková kapela Thirty Seconds To Mars v rámci svojho európskeho turné zavíta aj na Slovensko.

Dňa 31. augusta sa Zimný štadión Ondreja Nepelu rozozvučí nielen ich najväčšími hitmi, ale predstavia aj songy z horúcej novinky America – piateho štúdiového albumu, ktorý vyšiel len nedávno. Bratislavský koncert tejto kultovej kapely odštartuje slovenský rapper Strapo.

Strapo si svojimi skladbami získal srdcia fanúšikov, čomu svedčí aj fakt, že na sociálnych sieťach ho sledujú a podporujú stovky tisíc stúpencov, počet videní jeho videí na youtube kanáli presiahli zaujímavú cifru- 40. miliónov.

Ocenený však bol i kritikmi. Vydal tri albumy (23, VERSUS, POSCHOD13),  ktoré boli odmenené zlatou platňou. Album Versus dokonca vyhral na Radio_Head awards 2015 ocenenie najlepší album v kategórii Hip-Hop, Rap a R&B.

Strapo je známy multižánrovou tvorbou

Za zmienku stojí i množstvo spoluprác v rámci svojho žánru, ale aj mimo neho. Spolupráce mimo rapovej scény dopĺňajú napríklad aj mená ako Marián Čekovský, Bijou Terrier, ale aj hudobníci ako Peter Bulík, či kapela General Foxx.

Najčerstvejšou novinkou z dielne mladého hudobníka je jeho tretí sólový album POSCHOD13, ktorý pod hlavičkou vlastnej značky WHITE TRASH uzrel svetlo sveta v apríli tohto roku.

Ján Strapec aliaz Strapo známy svojou multižánrovou tvorbou, spájaním hudobných štýlov, ale i bodovaním v slovenských Freestyle Battloch sa na koncerte Thirty Seconds To Mars predstaví v sprievode svojho dvorného DJ SPINHANDZA, s ktorým koncertuje už cez desať rokov.

https://www.youtube.com/watch?v=A_PG8khl1hA

 „Je to pre mňa nová výzva, ale v prvom rade veľká česť.  Je to super pocit keď vaša tvorba dokáže presiahnuť svoj žáner a osloviť nových ľudí. Teším sa na koncert a dúfam, že sa mi podarí sa s „Jokerom“ aspoň odfotiť niekde vzadu pri VIP záchode :), vyjadril sa Strapo, ktorého si spomedzi niekoľkých navrhnutých interpretov vybral Jared Leto.

„Pri riešení špeciálneho hosťa, ktorý otvorí bratislavský koncert Thirty Seconds To Mars, sme priamo kapele posielali niekoľko návrhov spolu s ukážkami tvorby slovenských umelcov. Samotný Jared Leto prejavil záujem spojiť svoj koncert s vystúpením umelca, ktorý vybočuje z rockového žánru a koncert tak dávkou iného hudobného štýlu osvieži. Zaujal ho práve Strapo, ktorému bude počas koncertu sekundovať DJ Spinhandz,“ informovala agentúra VIVIEN.

Jared Leto opäť prekvapuje

Na Bratislavský koncert sa tešia i členovia Thirty Seconds To Mars. Bratia Letovci vyjadrili vôľu byť v spojení s fanúšikmi čo najviac. Len nedávno média obletela informácia, že sa rockeri so svojimi vernými stretnú i osobne. Jared Leto však opäť prekvapuje. Slovákom sa skutočne snaží čo najviac priblížiť a posiela im úsmevný odkaz s prvkami Slovenčiny.

https://www.youtube.com/watch?v=jrRZ4r2mqhs

„Bolo to absolútne skvelé keď sme obdržali požiadavku o zaslanie nahrávky so slovenskou výslovnosťou informácií ohľadne pripravovaného koncertu , vyžiadanú priamo Jaredom Letom. Následne sme obdržali vtipné video, v ktorom Jared opäť ukázal, ako mu na fanúšikoch záleží a snaží sa im priblížiť v ich rodnom jazyku,“ prezradila Janka Marczellová, PR Manažérka agentúry VIVIEN.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jared LetoMarián Čekovský