Zachránili Britku vypadnutú z výletnej lode, v Jadranskom mori plávala desať hodín

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Britka, Chorvátsko
Žena z Veľkej Británie vpadla z výletnej lode a v Jadranskom mori plávala 10 hodín. 20. august 2018 Reprofoto: www.youtube.com

PULA 20. augusta (WebNoviny.sk) – Chorvátska záchranná loď zachránila britskú ženu, ktorá spadla z výletnej lode a desať hodín plávala v Jadranskom mori. Britku po nájdení previezli do nemocnice v meste Pula a momentálne je mimo ohrozenia života.

Žena spadla z výletnej lode Norwegian Star v sobotu pred polnocou, zhruba 95 kilometrov od chorvátskeho pobrežia. Našli ju v nedeľu ráno, neďaleko miesta, kde sa predpokladalo, že spadla.

„Spadla som zo zadu lode Norwegian Star a bola som vo vode desať hodín. Títo úžasní chlapíci ma zachránili,“ vyjadrila sa Britka pre chorvátsku štátnu televíziu HRT po tom, čo s ňou záchranná loď priplávala do prístavu. Prečo z lode spadla, ale neuviedla.

Podľa kapitána záchrannej lode Lovra Oreškoviča bola žena vyčerpaná, keď ju našli. „Sme veľmi šťastní, že sme zachránili ľudský život,“ vyjadril sa. Okolnosti incidentu sú predmetom vyšetrovania.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať