Skupina Spice Girls ohlásila turné, jedna z členiek však bude na koncertoch chýbať

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Victoria "Posh Spice" Beckham, Melanie "Sporty Spice" Chisholm, Emma "Baby Spice" Bunton, Melanie "Scary Spice" Brown and Geri "Ginger Spice" Horner
Zľava: Členky skupiny Spice Girls - Victoria "Posh Spice" Beckham, Geri "Ginger Spice" Horner, Emma "Baby Spice" Bunton, Melanie "Sporty Spice" Chisholm a Melanie "Scary Spice" Brown, Foto: archívne, SITA/AP.

BRATISLAVA 5. novembra (WebNoviny.sk) – Britská skupina Spice Girls ohlásila návrat na koncertné pódiá. Formácia v zložení Melanie „Sporty Spice“ Chisholm, Emma „Baby Spice“ Bunton, Melanie „Scary Spice“ Brown a Geri „Ginger Spice“ Horner to oznámila prostredníctvom videa, ktoré zverejnili na Twitteri.

Victoria „Posh Spice“ Beckham sa na koncertoch nezúčastní. Kvarteto vystúpi od 1. do 15. júna v mestách Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol a Londýn, kde sa predstaví na štadióne Wembley. Ako support na turné vystúpi speváčka Jess Glynne.

Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si dali v roku 2000 pauzu a znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať