Škriniar má podľa trénera Spallettiho hodnotu minimálne 100 miliónov eur

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Milan Škriniar
Milan Škriniar v drese Interu Miláno. Foto: archívne, SITA/AP.

MILÁNO 7. novembra (WebNoviny.sk) – Slovenský stopér Milan Šriniar bol jedným z najlepších hráčov na San Sire v súboji futbalovej Ligy majstrov medzi Interom Miláno a FC Barcelona (1:1).

Jeho výkony chválili talianske médiá a rovnako aj tréner „nerazurri“ Luciano Spalletti. Podľa rebríčka CIES Football Observatory patrí rodák zo Žiaru nad Hronom k desiatim najdrahším obrancom na svete s hodnotou 65,6 milióna eur.

Podľa Spallettiho je však ešte vzácnejší. „Akej sumy je hoden Milan Škriniar? 100 miliónov eur,“ povedal lodivod domáceho tímu po zápase s „Blaugranas“. „Na mieste Barcelony by som zaňho ponúkol 120 miliónov a povedal, že 20 miliónov je bonus navyše. Byť Realom Madrid, ponúknem 140 miliónov,“ citoval Spallettiho portál football-italia.net.

Milánsky tím so Škriniarom v zostave je v tabuľke B-skupiny LM na druhom mieste so 7 bodmi. Má trojbodové manko na vedúcu Barcelonu a zároveň trojbodový náskok na Tottenham Hotspur. Hráčov Interu čakajú počas najbližšieho mesiaca dva kľúčové zápasy v boji o postup na trávniku londýnskeho Tottenhamu a doma proti PSV Eindhoven.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Luciano SpallettiMilan Škriniar
Firmy a inštitúcie FC BarcelonaInter Miláno